Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ajfån


Mobilpill


Ungefär en tiondels sekund efter att jag

lagt ner mitt eget

mobilpill ser jag

mycket föraktfullt ner på

andra

som pillar på sina

ögonblick




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-24 07:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Har ingen bra kommentar, jag har ingen mobil!
2015-03-24

  KYREUS of Sweden
Mani
2015-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP