Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvällens lilla roliga 150324

Den Sjuka gick till den Friska

och bad om råd

rådet den Sjuke fick

visade att den som var Frisk

var sjukast av dem alla

© Angela Bohlin

 

 




Övriga genrer (Satir) av Angela Bohlin VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-24 19:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Brilliant!
2015-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP