Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en knopp har slagit ut


Bästa tiden


Dagarna blir allt längre,

vårdagjämningen

har passerat

och påskkaktusen

har sin bästa tid.


Utanför fönstret

blinkar krokusarna

med sina lila lampor.




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-03-25 10:23



Bookmark and Share


  Anya VIP
Åhh har ni krokusar. Hoppas det är så inte bara i dikten utan även i verkligheten. Här lär det dröja. Vacker bild till vårlig text.
2015-03-27

  anits VIP
Så fint skaldat om den annalkande
våren!
2015-03-26

  ResenärGenomLivet VIP
Våren är verkligen en härlig tid...
2015-03-26

  Lars Hedlin
JA varmt härligt och fint!
2015-03-26

  Bo Himmelsbåge
Nu växer o blommar snart allt ut i Lust o Fägring stor... tack, för förskottet i denna lilla pärla av med påskkaktus o hyacinter!
Ljuvlig bild av påskkaktusen!
2015-03-26

  ULJO
Ja det är härligt nu
2015-03-25

    Birgersdotter VIP
Ljuvligt skildrat.
2015-03-25

    Dan Myrbeck
Fin skildring
2015-03-25

  Chawa VIP
Ja, det är verkligen bästa tiden!
Tack för glädjen som här omtalas i färg, ljus och form! Det var en kär liten blomma som fick vara med på bild!
2015-03-25

    ej medlem längre
bravo!
2015-03-25

  Marita Ohlquist VIP
Underbart!
2015-03-25

  Bibbi VIP
Ljuvliga vår.
2015-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP