Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur en 17-årings perspektiv

Fylld med ånger, analyserar för mycket.
Människors personligheter tilltalar mig för känslor annars så är jag aldrig kär.
Dricker måttligt men inte för mycket ändå så är jag alltid för ärlig och säger fel.
Förhåller mig endast till sex om det är kärlek.
Vet inte vad jag gör på SAM när jag egentligen är estetare.
Men samtidigt så vill jag ju inte bli en pundare som går runt med grönt hår.
Fyller år om fem dagar men ändå känns det som att jag är nära en 40års-kris trots att det är 30 år kvar.
I mitt huvud är det zebror som hoppar omkring och deras svartvita ränder fuckar upp mitt sinnes tillstånd.
Önskar mitt liv kunde utspela sig i en Pink Floyd-epok.
Ändå så sitter jag här och lyssnar på Little Jinder och förundras över hennes låtars liknelse med mitt liv.




Fri vers (Fri form) av argument
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-26 17:03



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra ögonblicksbild, som kan fortsätta hela livet
2015-03-26

  Linnéa Sinéad
Igenkännande!
2015-03-26
  > Nästa text
< Föregående

argument