Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från förarsätet på livets väg




Dåtiden
har jag kört förbi
Ser den försvinna i backspegeln


Nuet
ser jag genom vindrutan
Kör med upptäckarglädje



Framtiden
ser jag inte
Kommer att fortsätta köra





Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-03-27 10:39



Bookmark and Share


    Oswaldina
Äventyr i nuet.
2015-04-02

    GG
Det är precis så det ska vara! Att inte veta vad framtiden bjuder på kan vara rikigt sprudlande och klockrent underbart. Som på jul när man öppnar paket. Och din dikt med sina perspektiv blev som en fin rosett runt "framtidens paket"!
2015-03-28

    ej medlem längre
Kör med försiktighet, utan sömn eller vila kan mycket hända.
2015-03-28

  KattenKin VIP
Härlig inställning, bra skrivet!
2015-03-28

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint skrivet...enkelt att förstå...
2015-03-27

  ULJO
Du är suvärän på att i lättsam stil få fram vesäntlig klokhet
2015-03-27

  bittemi VIP
Som alltid sund och klok inställning i fina formuleringar!
2015-03-27

    ej medlem längre
Bra tänkt..

När jag var yngre (liten) åkte vi förbi parkeringsplatserna med orden att nästa, ja den är bättre, till slut hamnade vi vid ett grustag, en gång något som idag skulle kunna liknas vid en återvinningsstation osv ;)
Så Marita kör försiktigt och glöm inte att vila vid en parkeringsplats ibland, man vet aldrig vad man kan få uppleva :)
2015-03-27

    Dan Myrbeck
Ja, vi får se vad framtiden
har att erbjuda.
2015-03-27

    Birgersdotter VIP
Det är bara att köra på...
2015-03-27

  Anya VIP
Nää den där framtidsbilden är svår...bara nuet som vi kan uppleva på riktigt.
2015-03-27

  Alexander Gustafsson VIP
Bra text

Rent utav ljuvlig
2015-03-27

  Teresia Ridell
Tillit och kärlek. Berörande, fint skrivet !
2015-03-27

  Blomma-Stjärna VIP
härligt jordnära tillit - kör, bara kör (jag cyklar efter hahaha - saknar körkort)
2015-03-27

  Ljusletaren
Precis så ;.)
/kram
2015-03-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin insikt och klokt tänkt!
2015-03-27

    ej medlem längre
Mod och klokhet i underbar ordförening!
2015-03-27

    ej medlem längre
Gör du rätt i.
2015-03-27

  louisegirl
Klokt och insiktsfullt ...
Bra förmedlat!
2015-03-27

  Lars Hedlin
Mycket bra belyst och poeterat!
2015-03-27

    ej medlem längre
Livets väg beskrivet som en bilresa, jättebra skrivet!
2015-03-27

    ej medlem längre
Att köra och leva i ett upplevande av nuet. Gott!
2015-03-27

  Ingrid Trolle
Ser hur dina
lockar flyger
i fartvinden.
Se upp i kurvorna!
2015-03-27

  Magdalena Eriksson VIP
Känner fartvinden i håret
mjukt och starkt.

2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP