Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den första är den sista.

Om känslan aldrig avtog.
Om den var fast i kroppen så det gjorde ont,
på det mest fantastiska sätt.
Om magikern aldrig avslöja sina trix.
Om verkligheten aldrig tackla sig fram.
Om dimman aldrig lätta.

Om den första kärleken var den enda.

Om man tappat känslan.
Om den flyt kroppen på det mest smygande vis.
Om man slutade undra över magiken.
Om verkligheten slagit rot.
Om dimman lättat.

Om första kärleken var den enda.




Fri vers av Caroline-Fri?
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-28 02:35



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det får man ju hoppas att det inte är så, men väl skrivet om grubblerierina kring detta
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Caroline-Fri?