Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rocken


min minns mig, åt mig

Dagas i morgonrock nu,
-då en badrock,
på en mycket, mycket
mindre
kropp i evig sommarskrudhud

Ser nu all tid som gått i
spegelns blanka blick

Då gick den upp med flit
sällskapad med flickvännerna K och L
Bara barnmagar sommardagar

Tyckte att vår skillnad,
som knappt blomstrat ut,
ändå var underbart uppenbar,
Det nakna nuet ospänt, förlösande,
-framförallt blottat

Vi oskulder då
som med tiden och
nygirigheten blev bar skuld
-men inte där i
dåets enviga gulbleka skimmer




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-28 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP