Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikstycke Bach


~


En skymt av daggen
smyger ton i gräsmattan

Känslan av dig spår



~balans~



Stjärnklar publikvy
scenen speglas i kristall

Musikstycke Bach



~











Bunden vers (Haiku) av Oswaldina
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-01 18:52



Bookmark and Share


  louisegirl
Mycket vackert
2015-04-01

  Ponkla
Mycket fint skriftat!
2015-04-01

  Marita Ohlquist VIP
Hörde Air när jag läste texten.
Mitt val.
2015-04-01

    ej medlem längre
Så fint diktat i haiku!
2015-04-01

    Oswaldina
Tack KattenKin!!
2015-04-01

  KattenKin VIP
Utsökta som haiku!
2015-04-01

  KattenKin VIP
Så vackert, så annorlunda,
det här gillar jag!
2015-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Oswaldina