Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min andra hälft

Jag är nöjd med den jag är.
Och jag har funnit svar på min livsfärd.
Jag är inte halv, jag är hel.

Jag är komplett utan en duett.
Jag är självständig och fullständig.
Jag är inte en del, jag är hel.

Min andra hälft?
Det säger sig väl självt?

Jag är inte halv.
Jag är ingen del.
Jag är och förblir hel.





Fri vers av Lejonviskaren
Läst 277 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-29 00:05



Bookmark and Share


  greajt
Aah ja! Bra!
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Lejonviskaren