Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Abc


Överviktigt samlag

Orden väller ut utan
slut,
membranet
slitet

Tankarna tuff tuff tågar


Minnet översvämmat av fakta utan
KASAM

Känslor på ständig


efterkälke

försöker ändå färga
ordtankarna

typ i efterhand,
eller bakifrån
som i ett överviktigt samlag











Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Edin VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-31 12:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar!
2015-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP