Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En slags repris


Tystnaden

Det finns ett mörker
i den här tystnaden


när mitt hjärta
töms på dina slag.




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 728 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-04-01 12:13



Bookmark and Share


    Tea Alex
Snyggt. Riktigt snyggt. Applåd.
2015-04-13

  Järnkatten
Snyggt, hade nog skippat den sista strofen inom parantes. De första fyra står för sig själv, tycker jag..
2015-04-03

  Anya VIP
Talande på få rader. Saknade skiner igenom.
2015-04-02

  Maiah VIP
Som ett slag mot magen, enkelt o stilrent med djup
2015-04-01

  ResenärGenomLivet VIP
O, en vemodig tystnad, som känns...
2015-04-01

  Rise Little One
Tyngden av tystnad som känns i varje skrymsle och vrå!
2015-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP