Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtryck (sång)

Barfota mjuka fötterna på stranden.
Vild utav vågor, kjolkanten i handen.
Lockande lockar, hår löses från banden.
De avtryck som föds, förintar våg i sanden.
De avtryck som föds, förintar våg i sanden.

Ref
Nuet och tiden bara rinner bort
Utan att något lämnas kvar
Avtryck mer sakta de försvinner bort
Skuggor av det som en gång var
Utplånades
Utlånades
Av sekler, år och månader.
I avtryck nuet stannar kvar ett tag.
I avtryck nuet stannar kvar ett slag.

Mannen på stranden kvinnan ska muta.
Jaga ifatt förenas och ej förskjuta.
Kvinna beredd sitt ansiktet ska luta.
Avtryck då läpp mot läpp av kyss ska njuta.
Avtryck då läpp mot läpp av kyss ska njuta.

Ref

Kvinnans glädje vara just kvinna.
Glädjekvinna också gudinna.
Mannen som jagat, lugnas så han hinna.
Avtryck då föds som inte kan försvinna.
Avtryck då föds som inte kan försvinna.

Ref




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-07 09:57



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
bra diktat
2015-07-21

    ej medlem längre
Tack så mycket för fin sång och musik!
Fint diktat också!
2015-04-07

    ej medlem längre
bra text knickedicken:)
2015-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick