Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN DÖDSSYND I THAILAND

Thailand  blev i Maj  2014  preliminärt
bekräftat som, icke demokratiskt vars
statsskick "monarki" styrs  av en militär-
Junta,men som turist märker man inte 
av den, och människor verkar faktiskt 
gladare än de som lever i en demokrati,
hur nu detta kan komma sig,
om det beror på det varma klimatet,
religionen eller att de lever ett naturlig-
are liv,
tror nog att det under vilka omständig-
heter är tryggare leva under en offentlig 
diktatur än en som går under falsk
demokratisk flagg,
och just detta i att veta vad som gäller
borgar för en viss trygg harmoni,
även där korruptionens  falskspel
är en " lex non scripta" 

Att försäkra sig om ett tryggt liv i Thailand 
är att inte beblanda sig med droger eller 
sexhandel båda är förbjudna och belagda
med stränga straff för den som inte har
en stor skattkista att ösa ur,
eftersom det mesta går att köpa sig skuldfri 
ifrån utom ett som är oförlåtligt och närmast 
betraktat som en dödssynd,
" tala aldrig nedsättande eller kritiserande
om kungen"

*                                        




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-01 17:37



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Ok, jag snavade visst mellan bokstäverna.
2015-04-01

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det är just detta jag pekar på om du läser texten noggrannare,dubbelmoralens hyckleri går hand i hand med korruption och diktatur.
2015-04-01

  KattenKin VIP
Jag var i Thailand 2009 och såg sexköp mitt framför ögonen, så det där är rena rama hyckleriet att det skulle vara förbjudet, det uppmuntras ju till och med inom familjen! Jag åker nog aldrig tillbaka, mycket överreklamerat ställe!
2015-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP