Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FINNS TEXTER SOM INTE SKYLER SIG MED EN MASSA FÖR.......

Det finns texter  som  inte skyler  sig med en massa
förskönande   ordvändningar  och  bortförklaringar
som inte behöver  läsas mellan raderna  eller  utöva 
hjärnklyverier  över  textens  mål och mening, utan 
helt utan cencur och  naket visar sig  i  sin  anskräm-
lighets avskräckande realitet  om sakernas  tillstånd
så som de företer sig, där det som är sött är sött och
salt är salt, skit  är  skit  och  så  vidare, där vissa för-
fattare  visar läsaren  arslet och fingret på hur  värld-
en ibland  ter sig,där de flesta mest skiter i den.     
                                           *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-01 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP