Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NUTIDENS VIKINGAR

De har inte utvecklats nämnvärt 
mer än att de bytt ut skeppen
mot tvåhjulingar på land,
i övrigt är  lynnet och kynnet 
nerärvt och konstant detsamma
som på vikingatiden,
och representerar väl människans
sanna jag medan en del av dom
ägnade sig åt runristning som i
nutid är verksamma som tatuerare.

-




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-02 05:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP