Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänning.

Himlen ler och livet leker,

solen skiner,bruna nyllen,

alla njuter utav vårens tid.

Men var inte alltför säker,

där du går i våridyllen,

plötsligt kommer allt på glid.

 

Armar,ben och kroppen värker,

huvud,fötter,alla valkar,

där du ligger ledbruten och still.

Kollar så att ingen märker,

när du stiger snett och halkar,

på en kvarglömd isfläck i april.

 

 

  

 




Bunden vers (Rim) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-02 11:32



Bookmark and Share


  Anya VIP
Oj...här fick jag vårkänslor...mitt i mörkaste november. Jaa halt är det ju nu med...gäller att se upp.
2016-11-25

  ResenärGenomLivet VIP
Man får allt vara försiktig...fin dikt...
2015-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP