Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*Axfyxiofili : En sorts förlängning av orgasmen genom att avstå/hindra sig själv fr att andas,leder ofta till döden och misstas i vissa fall som självmord.


ÄNGLARNAS STAD

Kung-fu skådisen David Carradine  som  i  en  sexlek
" Erotic  asphyxiation *"  gått  överstyr  på  ett  hotell
i Bangkok , fick inte den värdighet  i  döden som  han
rönt som skådis,det är skillnad på att spela roller och
att vara sig själv, och  i  övrigt finns åtskilliga fall  där
medelålders  män  med  hjärtbesvär   praktiskt   taget
knullat  ihjäl sig i Bangkok, många  får sin sista  hjärt-
attack  under  en orgasm,horan tar hans  plånbok och 
försvinner  till nästa, syndens  stad  kräver  sin  tribut.
Kanske ett idealiskt sätt  att  dö  på för många, istället
för att sitta och tyna bort inom åldringsvården.
Bangkok  kallas  inte  för  inte  "änglarnas stad"  men
kanske  "dödsänglarnas "vore mer passande.                                             
                                                 *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-02 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP