Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormor

Nu är hon ensam.
En enda vän till sällskap:
hon där i spegeln.




Fri vers av Robins
Läst 183 gånger
Publicerad 2015-04-02 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robins