Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÄNSKLIGT MANTRA

En fråga som människor ofta ställt sig genom
historiernas  vingslag  och  upprepas  likt  ett
mantra : " vad  är  meningen med  livet ?" har
förmodligen  lika  många svar  som  det  finns 
original av  mänskliga personligheter, då svar-
en på den frågan kan vara olika värdeanspråk
på   livets  meningar,  och  en  är  nog  den  att
genomskåda livet som en illusion.
                                       *




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-03 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP