Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta handlar alltså INTE - och det är väl bäst att framhålla det med emfas - om kvinnor i allmänhet.


MANIPULATIVA HÄXOR

manipulativa häxor

lär sig ej historiens läxor

dansa efter deras pipa

annars kan polis ingripa

isebel kan intrigera

vet hur man ska konspirera

manipulativa tanter

mjuka ord men skarpa kanter

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  4/4 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2015-04-04 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP