Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett till liv

du är så liten
sex millimeter
men vi älskar dig

det fanns ett behov
nu uppfyllt
jag förstod det inte

våra liv var splittrade
nu fokuserat
bara väntan väntar




Fri vers av FredrikG
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-05-01 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FredrikG