Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett barn

sent
trött
sliten

vissa dagar är såna

det låter från ditt rum
ropar du?
lyssnar vid dörren

tystnad

öppnar försiktigt
rummet mörkt
jag hör dina andetag
hallampan lyser upp ditt ansikte
ditt lilla, sovande, rofyllda ansikte

jag fylls av sån kärlek

i tre år har du funnits till
i tre år har du funnits i mitt liv
de är de bästa åren i mitt liv

sent
trött
sliten

vissa dagar är såna

men alla dagar är fantastiska
för alla dagar har jag dig hos mig




Fri vers av FredrikG
Läst 443 gånger
Publicerad 2007-04-25 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FredrikG