Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går..

Stund efter stund, jag går i dina tankar
Druknade i dina minne jag går för att se dig
Jag går och går, ja för varenda dag dit jag går
För svaret på en kär hjärta är där, därför jag går




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 180 gånger
Publicerad 2015-04-05 03:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS