Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan det vara så enkelt?

Kanske är meningen med livet faktiskt bara så enkelt

att det är själva frågan som är svaret?











Fri vers av Sara S
Läst 699 gånger
Publicerad 2004-09-07 15:56



Bookmark and Share


  Wendela Selander
Det kommer man nog aldrig få veta. Fast det skulle vara lättast så.
2004-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Sara S
Sara S