Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RIP

Uppvaknande av en mobil som surrar till två gånger på nattygsbordet.
Läser smset med dimmiga ögon. Får läsa tre gånger för att det ska gå in i min sömndruckna hjärna...

Det är slut
Igår tog det slut
Ett gammalt liv

En fantastisk omtänksam person
som på senare år tagits över av de förvirrade hjärnspökena, som ej vet vilket årtionde de lever i.
Men som ändå hade en glänsande strimma av igenkännande.

Jag tänker tillbaka på de positiva minnena sen du kom in i mitt liv. Doften av nygräddade våfflor, din värmländska dialekt och kärleken till din familj.

Önskar dig ett fortsatt lyckligt liv på andra sidan.

Må du vila i frid kära bonusmormor.





Fri vers av Sis
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-07 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sis
Sis