Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FÖRLÖSANDE SKRATTET

Först när sorgen och gråten  uppnått sin botten
och tömt dig på allt, då  återstår  det förlösande
skrattet. för livet är en riktig fars där vilka galen-
skaper som helst kan inträffa, utan att det finns
någon logisk förklaring till det. och  man  måste
nog vara lite galen själv för att orka med att leva
livet.
                                         *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-09 06:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP