Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så synd att sanna känslan, försvinner i tolkningen av vissa dikter :/


Sista chansen!

Jag såg i dina ögon men du var inte där
Som om du hade skänkt ditt hjärta annanstans
Jag frågade dig, men du log mig bort från ordet
Men vem är jag kär i, frågade du mig ju varje dag

Varje gång jag nämnde ditt namn som svaret
Och av min tro på dig, frågade jag dig aldrig

Men..
Till slut ödet tog mig, till denna dagen
Då jag såg dina händer i någon annans

Men jag klagade inte på varför du gick
För, vem kan gå emot sitt eget hjärta?
Men jag klagar för enbart denna synden
Att du bara ljög med vilja till min ärlighet

Numera frågar jag dig varför, du svarar inte
Du har syndat men kostar inte lite koncentration
Jag som i dina ögon, hade läst att du ville gå
Till svar på min fråga, du ger inte en blick chans!




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 196 gånger
Publicerad 2015-04-09 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS