Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STATSKONTROLLERADE INTELLIGENSER

När  de  statskontrollerade  döskallarnas  intelli-
genser   tagit   studenten   i  hjärntvättarskolans
förprogrammerade  indoktrineringsfakultet och
börjat sin klättrings  karriär på samhällsstegens
hierarkiska platåer, kan de jämföras med mjölk-
kor och grisar som inte anar vad som dukas upp
på  middagsbordet   för  de  som  programmerat
dom,de är energins  kannibaler,så samhället får
de monster det förtjänar.

                                          -




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-10 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP