Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MISSBRUKA INTE ORDEN

Orden är oskyldiga men  inte den som
begagnat sig av dom på  ett sätt där de
inte gjort  sig  förtjänta. orden är alltid
oskyldiga  utom  den  som  missbrukat
dom.
                                    *




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-09 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP