Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart får man väl en "Banbulla" över sig


ATTRAKTIONSLAGEN I KORANEN

Kvinnor  i  auktoritär ställning  är  inte  lika
attraktiva som de i underordnad.
Män  i  vissa   religioner   attraheras   av  att
deras kvinnor  är  analfabeter  och  utan  all
annan  makt  över  män  än  den  vad  fittan
kan  ange,  den  religionen  grundar  sig  ute-
slutande  på en sexuell  fixering, och  därför
förvägras  flickor  gå  i skola, den  enda  bok
som  tillåts   är  " Koranen "   Dessa  män  är
också   befästade  med  djup  svartsjuka och
uselt  självförtroende, därför  får  inte deras
kvinnor  visa  ansiktet  utåt  för  andra  män,
ertappas de med detta,befinns de vara otrog-
na  och   ådöms   piskstraff,   stening  eller  i 
värsta fall dödsstraff.  Koranen  är behäfftad
med en sexuell  psykos, och  helt  i avsaknad
av  hjärtats  begärelse  och  hjärnans  logiska
förstånd.                         
                                     *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-10 02:38



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
....och i nästa skrift skall mannens situation i vårdnadstvister avhandlas i det moderna samhället,då åker de flesta gynekokrater på pumpen.
2015-04-10

    Lena Söderkvist VIP
Skulle bibeln vara bättre?
Det som kan tyckas "islamiskt" bygger i själva verket inte på religion utan på gamla sedvänjor. Tvärt emot vad många tror (kan ej avgöra hur insatt just du är), så förbättrade Mohammed kvinnans villkor under sin livstid. De var alltså värre innan. Och precis så har vi haft det i väst också, med allt vad det innebär av inkvisition, bannbullar och häxbränning.
Det är förstås tyvärr så att ju fler kockar, desto sämre soppa blir det. Efter Mohammed har fattigdom och småpåvar hjälpts åt med att göra religionen till en konservfabrik, dvs. den har stagnerat. Precis som andra religioner (med få undantag). Att skylla kvinnans situation på enbart religionen blir alltså att generalisera för hårt.

2015-04-10

  mare VIP
"Kärlekens och fredens"
religion/ideologi
visar sitt sanna ansikte..
din text var vågad
och det behövs
mer av detta slag
men folk är rädda
för att säga detta högt
eller skriva som du
bra gjort, en stor applåd!
2015-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP