Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valet du inte valde.

Säg inte hej om du ändå menar nej
Du ger mig whiplash baby

Du kan också duga för stunden
Men glöm inte att munnen
Besitter gulden
Och du har skulden
I stölden

Av morgondagen
Som blev tagen




Övriga genrer av Suddad
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-10 09:49



Bookmark and Share


  Elisabeth H
Fint.
2015-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad