Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid fönstret

 

april ute, men

rummets tystnad går mot maj

för ljuset åter




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-10 09:50



Bookmark and Share


  Deva
Finstämd och finurlig vändning i andra raden;-)
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP