Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR LÄKAREN BLIR PATIENT

Psykologer och  psykiatriker  är  sådana  som  valt
dessa tittlar  för att kunna  förstå  sig på sig själva,
och att som  kamouflage  utåt  minska misstankar
om  sina  sjukdomsbilder, där kan också döljas en
viss fascistisk  tendens  av  maktbehov och person-
lighetskontroll som dels avslöjar  deras paranoida
läggning som deras misantropiska  tendenser vad
i beträffar arbetsmetoder. joda ! här föreligger det
mycket  som är outrett  eller ens  tänkt  att  utreda,
vilket är på tiden, för  det  kan  vara  så att det inte
är patienterna som är sjuka utan läkarna som över-
för sina  sjukdomar  på  patienterna. Vad  beträffar
yrkesskador  borde de undersökas  varje  år av ojäv-
iga  politiskt  oberoende  speccialister  på  området.
                                           *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-11 14:24



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
På KS Neurokirurgi under 1980-talet
fanns ett internt självironiskt talessätt ...

- Taskigt fall! Doktorn grät och patienten dog av medlidande ...
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP