Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden som flödar är inte det som sägs, utan det som inte skrivs


Flöde

28 år packar vi i
(vik efter markeringen)

hon skriker trots barnen

saknaden enligt Fejsbuuk borde vara
(vik efter markeringen)

jag flyttar saker och smeker hunden
(vik efter

händer nu?




Fri vers av Jinxito
Läst 163 gånger
Publicerad 2015-04-12 03:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jinxito

Senast publicerade
Ett fegt hjärta
Flöde
Okej!
* Se alla