Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När rökfobin nått sin kulmen


SJÄLVMORDSKANDIDATERNA

Ni informeras härmed  om  att ni är omhänder-
tagen  för  ert  självskadebeteende  och  för  att
försöka begå självmord.

-?  Har mig veterligen aldrig försökt skada mig
själv och än mindre försökt begå självmord.

Ni är rökare och det  om något är tillräckligt för
att skada sin hälsa allvarligt och att på sikt begå
självmord.

-Isåfall är ni också självmordsbenägen.

Hur menar ni ?

-Att själva livet är ett självmord

                                          -




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-12 10:35



Bookmark and Share


  Berth
Med en skicklig advokat kan man nog bli dömd för det mesta.
2015-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP