Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INKRÖKT

så inkrökt man blir i sin egen enklav
fast umgänge finns bakom kröken
jag skulle gå dit men det blir aldrig av
jag tänker: Gud föder nog höken
och ger mig de tillfällen som Han har valt
men om de förbliver förspillda
så är det ånyo fel kvarnar som malt
det tama har ersatt det vilda


LARZ GUSTAFSSON  12/4 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-12 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP