Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du har 6015 publicerade texter.


SEXTUSENSTRECKET

nu sextusenstrecket passerats, minsann
man hyllar ju mängd eller massa
men vad hjälper detta när festen försvann
och kvar blev sen enbart det krassa
visst är jag en tvättäkta minimalist
men nu slår nog pendeln tillbaka
konstant solokvist är förvisso rätt trist
jag ville ju dela min kaka


LARZ GUSTAFSSON  12/4 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-12 16:38



Bookmark and Share


  mare VIP
Dela på
bara skriv
det som ska stå
du är suverän
en av de
bästa på
poeter!
2015-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP