Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändlös ände

Stammar ner
vattenpuss

vält
skövlad
raklång
i skogens brus
rotvält
över sig given
ändad


2015-04-03




Fri vers (Fri form) av Lena Renman
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-12 18:22



Bookmark and Share


  Ronny Berk
naturlyrik i ord och bild, ja !
2015-05-05

  KattenKin VIP
Fin text till fina bilden.
2015-04-12

  Lena Renman
Opps,hade ändat änden på annat sätt, men fick med det gamla, inte lätt att göra rätt. Ändrar ände rätt och slätt.
2015-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman