Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör mig din


Ta mig på allvar
Gör mig till din
Fråga mina svar
Andas mina andetag

Dansa med mig ikväll
Vid bron där du tog mitt liv

Håll mig hårt när jag ska sova
Så att inte dina monster tar mig

Bind fast mig och mata mig med dina nävar
Så att inte kökskniven blir min utväg

Dansa med mitt lik ikväll
Vid bron där jag en gång försvann




Fri vers (Fri form) av Vincent Karlsson
Läst 192 gånger
Publicerad 2015-04-13 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vincent Karlsson
Vincent Karlsson