Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plastblomman

Den imaginära växten i mig dog
den som växt mellan mina revben;
från botten till hjärtat och genom min hals
en plastblomma som ruttnade i min kropp

Det blev som en symbol när jag pratade
löv trillade från mina läppar när jag öppnade munnen
men blomman har slutat växa för den dog för längesedan

Plastblomman som växte sig stark i mig dog
den slutade snirkla sig igenom mina lungor
när jag slutade låtsasvattna den

Jag kan dra ut min elastiska hud över deras ansikten
för att gömma dem från mina misstag
men jag kan inte ta ut blomman ur min kropp
och begrava den
för den har växt och dött
tills den blev en del av mig




Fri vers (Fri form) av Vincent Karlsson
Läst 248 gånger
Publicerad 2015-10-25 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vincent Karlsson
Vincent Karlsson