Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fyller på

 

Jag fyller på min ensamma stunder
Med ännu mer tysthet och ensamhet

Tystare mer än någonsin
Mer en människa klarar av

Jag är skapat för att leva och dö ensamt
Det är absolut inte mitt fel

Det Guds FEL!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2015-04-13 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP