Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PSYKOPATISK KARISMA

Det finns de  som  vägrar  göra  värnplikt  för att
ge  sken  av  att  vara humanistiskt  filantropiska,
men  som   ändå  lättar på  sina  agressioner  när 
dessa både  fysiskt  som  psykiskt  ger sig på sina
medmänniskor.   Hos   sådana  personkaraktärer
kan   man  finna   åtskilliga   tendenser  som  hos
psykopater vars dubbla naturer  ibland glömmer
vad  de  sagt, vad  de  gjort  och  vem  de är, detta
ingår i deras överlevnadsstrategi i att  inte känna 
efter och  ta   ansvar, vilket  annars  skulle krossa 
sådana  personer  men  som  därtill  har  en  med-
född karisma  av övertygande,  nästan  hypnotisk 
förmåga att manipulera sin omgivning,David Gor-
esh,  Jim Jones, Charles Manson, Hitler,  Knutby-
pastorn,Fd länspolischefen i Uppsala Göran Lind-
berg är ett fåtal kända namn, men historie böcker-
na är fullspäckade av dom.,och i det svenska sam-
hället kan man råka ut för sådana  personer på de 
mest  ansvarstyngda  poster, medan  den  överväg-
ande delen av mänskligheten är så  fördummande
dumma i huvudet  att  man  kan  inbilla  dem  vad
som  helst, men  att  tänka i klump eller var för sig,
det är frågan om vad  som  genererar  gott och inte
ont.                                          
  *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-13 21:14



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Efter Putin`s ageranden på Krim halvön o i Ukraina fö,är den alltnog tyvärr alltför mycket på ingång med svenska stålet som korrupt muta,för vår beredskap är lika god idag som under 2:a världskriget.
2015-04-14

  Berth
I dag är det inte svårt att vägra värnplikt. Det finns inte mera.
2015-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP