Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön

Martin Luther King bar på en dröm

Moder Teresa bar på ett hopp

Adolf Hitler bar på ett hat

Jesus Kristus bar på ett kors

Vi bär på ett liv och går dag för dag emot en säker död

Bördan är tung

Och låt oss bära tungt

Låt bördan bära liv

För dom som ska bli

Amen




Fri vers av Mikloz
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-13 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikloz
Mikloz