Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

These days

These days
I say
No to everything I face




Bunden vers av Mikloz
Läst 214 gånger
Publicerad 2017-09-09 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikloz
Mikloz