Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi/ Ni/dedikerat land villigt eller begränsas av behovet?

 

 Amerika dynasti som sprider sig som klamydia i vita huset i form av Nato baser. hm... Ser jag exempelvis, resultat på rumänska folket...

USA/ Hemma hos sig är för trång och behöver expandera sina territorier över andra länder?!

Då Sverige är bara en lång auto band bana  bra för transporter, sedd från satelliter. Befolkningen är inte så viktig som stå i väg.

Ryssland säger att det har avslöjat en spionsatellit över sitt territorium

Ryska trupper Aerospace Défense hävdar att de har upptäckt ett nytt nätverk av spionsatelliter planeras för att övervaka den ryska federationen. För närvarande övervakar huvudutrymmet forskningscentrum mer än 20 000 satelliter. Centrets uppdrag är att spela in alla enheter som rör sig i omloppsbana.

 

Enligt The Independent:

Islam State lanserar de allvarligaste hoten mot USA hittills:

"Vi kommer att bränna Amerika, Följ ett nytt 9/11;"

 

  • "Ingen amerikansk i världen är säkert"
  • - så lät varningen lanserades av terroristgruppen Islamiska staten i en propaganda video som startar hot mot USA, ‘
  • Klipp av 11 minuter har flera halshugg och åtgärder i kampen mot terrorister, under titeln "Vi kommer att bränna Amerika". Islam State hotar USA med en ny attack liknande den av den 11 september 2001.

"Amerikaner tror att de är säkra på grund av sitt geografiska läge.

Så de invaderar muslimska länder och jag tror Jihad armén kommer inte att nå sin mark.

Men den amerikanska drömmen att vara säker har blivit en hägring. Idag varje amerikan i världen det är inte säkert.

Det är dags för revansch. Vi är mer kraftfull och har mer resurser.

Vi har möjlighet att bränna Amerika ”, varnar ISIS.

En liknande video dök upp i januari, då terrorister har hotat att de kommer att halshugga president Barack Obama och USA blir muslimsk provins.

På lördag, gruppjihadister i Irak Islam State lanserade en självmordsattack mot Baiji raffinaderi, den största i landet.

Också på lördag, har terrorister släppt videofilmer som visar hur soldater i sina egna konstverk förstördes i gamla assyriska staden Nimrud i Irak, sedan blåste arkeologiska platsen.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2017-05-21 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP