Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt inre!

 

Jag hör!
Jag hör mitt inre!
Jag hör mitt inres röst!

Vemod!
Hes!
vilar andlös!

Hjälp mig!
Hjälp mig ut!
Hjälp mig ut till friheten!

Jag som tvingades avlägsna sig innan natten blev grå
Har rest jorden runt sökande efter kärleken och fred
Fann hatet en kung i hela existensen

Jag själv kom försent till min egen kremerings ceremoni
Och blev utkastat ut ur existensen
Har inget att leva för!

Än min aska!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2015-04-14 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP