Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kung-Fu actor David Carradine hängandes i nylonrep på sitt Hotel i Bangkok vars död antas vara en sexlek "Erotic asphyxiation" som gått snett,eller arrangerat självmord som var "mord"


KILL BILL

Den vildfängt  otämjda  lusten  som  rusar  fram
likt  ett  vilt  lejon,  är  mycket  intensivare  i  sin
genererande  erektila potential än den mer mjäk-
igt tama trevande  statskontrollerade, och  natur-
liga  känslor  som  är  bakbundna  hämmar, men
vilddjurets hunger kan inget tämja, vars intensit-
et av extas är utan  begränsningar  där  döden är
dess climax.
                                           *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-15 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP