Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Billigare än så…

 

Jag är mycket deprimerad!
Livet i mig är så vemod!
Mitt liv är så billigt och förödmjukat!

I väg rusar jag som en fågel och flyr min vardag

En oväntat stund!
En oväntat tyst minut!
En oväntat drömfall!

I väg rusar jag som ett barn och flyr drömmen ut

Billigt!
Billigt!
Billigt!

Så billigt är drömmen, mitt liv live se ut




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-15 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP