Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En mycket gammalt hand

 

Jag är en mycket gammalt hand, tanke
Från icke tider
Från icke horisonten

En spegel på då, nu och framtids icke liv

Sörj ej mig!
Sakna ej mig!
Sök ej mig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-16 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP