Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JOURNALISTISK FLOW

40 % av  mänskligheten  har  blivit utsatta för sk
sexuella   övergrepp  innan könsmogen  ålder av
vuxna  som   inte  alls  är  pedofiler  utan  endast
ville  pröva  något  som var nytt,obegagnat, osålt
och  som  de  förhoppningsvis skulle  kunna lära
upp  och   få  se en tacksamhetens uppblossande
rodnad   på  de  avflagnades oskuldfullas  kinder
när dess barndom dog, däri  får de den bekräftel-
sens  förbjudna utlösning  som  överträffar allt, i
det att  spermierna sprutar in i det oskuldsfullas  
genererande  erogerande  kroppar.

I Sveriges socialt utsatta historia  är det  närmast
ett begrepp att det inom slutna  samhällen under  
förbjuden   älskogs   jämmer  och  stön  genererat  
månget olyckligt människobarn av incestuösa för-
hållanden med bygders  präster i förtroendeingiv-
ande förmyndigande av skrämsel och hot  om djä-
vulen därest helvetets  straffdom må  drabba dem
som icke därestädes inneställa sig till den oskulds-
fulles  straffdom  i  vedergällning för de skyldige...
och  ungefär  så  svamlade  dåtidens  bukapräster,
och alltjämt inte fjärran ifrån idag.

Mest frekvent ertappade pedofiler : Araber,judar.
och Japaner mfl
För övrigt utmärker sig kommunalanställda inom
olika myndigheter,socialtjänst, polisväsendet och
rättspsykiatrin  för alla tycker det är mer upphets-
ande  bli  avsugen  av  en  femåring än sina gamla
uttjänta trebarnsfruar.

Idag skall  några  av  dessa  pedofiler  arbeta  som
åklagare   och   advokater  och  försvara  och  åtala
just   pedofiler,  men  det  är  inte  bara  detta,  det 
kommer mer,för alla naturliga  varelser  som  knu-
llar  både  vår, sommar, höst  och  vinter, och  inte
har  förstånd  skilja  på  årstidernas  temperament
och mognad.

Så länge alla kan  betrakta och bruka en banan som
en banan är beskaffad,må naturen varda beskyddad.
                                              

                                             *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-17 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP